Klik for at vende tilbage til forsiden !

 

 

 

 

Nordre II i 3. division gruppe 4 - kampreferater


Runde 6: Nordre II - Herning og
Runde 7: Esbjerg - Nordre II af Jan Becher

Nordre 2 rykker op i 2. division, igen. Det blev resultatet efter sidste runde i Herning, hvor vi vandt 5 - 3 over den nærmeste konkurrent Esbjerg. Forinden havde vi i næstsidste runde vundet ligeledes 5 - 3 over Herning, mens Esbjerg med en storsejr på 7 - 1 over Skolerne var kommet lidt for tæt på, nemlig kun et point efter os før sidste runde. 
Sejren på 5 - 3 over Herning var kommet stand på samme måde som de tidligere sejre i sæsonen, nemlig forholdsvis få sejre (Poul Frausing, Frode Søby og Jan Rewitz), en del remiser (Niels Danstrup, Per Holst, Antonio Clerico og Jan Becher) og kun et enkelt nederlag (Nina Høiberg).  
Sejren i sidste runde over Esbjerg udviklede sig helt usædvanligt derved at der ingen remiser var! De fem sejre stod Per Holst, Jan Becher, Frode Søby, Tom Petri og Per Hansen for, mens de tre tab gik ud over Antonio Clerico, Michael Poulsen og Jan Rewitz. Sidstnævnte gik dermed glip af at kunne gennemføre sæsonen med syv gevinster, nu blev det ´kun' til seks. Nu er Nordre 2 tilbage i 2. division, hvor vi også var i et enkelt år i forrige sæson. Denne gang er det for at blive. Til sidst lidt fakta:

Slutresultatet i toppen af 3. division gruppe 4:
1. Nordre 2 35½
2. Esbjerg 32½
3. Evans 31½

Topscorere på holdet:
Jan Rewitz 6 (7)
Frode Søby 5½ (7)

Topscorere i procent:
Per Hansen 3 (3) og Tom Petri 2 (2).

 

Runde 5: Nordre II - Centrum af Jan Becher

Sejr på 6-2 og lille forspring på 1. pladsen. Efter femte runde fører andetholdet fortsat i 3. division gruppe 4, nu med 1½ point ned til Ringkøbing, der 'kun' slog skolerne med 5½-2½. 
Vores sejr over Centrum blev opnået på sikker vis med fire gevinster og fire remiser, altså tilbage på sporet fra efteråret uden tabspartier. Gevinster på 1. bræt til Niels Danstrup, og på de tre nederste brætter til Jan Rewitz, Tom Petri og Per Hansen. Dermed fortsætter Jan Rewitz sin række af udelukkende 1-taller! Remiserne på bræt 2-5 var til Per Holst, Antonio Clerico, Jan Becher og Frode Søby. Dermed fortsætter Jan Becher ligeledes sin række af udelukkende halve…

Runde 4: Ringkøbing - Nordre II af Jan Becher

Andetholdet vandt 4½ - 3½ over Ringkøbing, og har dermed bragt sig alene i spidsen af 3. division gruppe 4 med 19½ points. Sejren kom i hus efter fire gevinster, en remis og tre nederlag. Et uhørt lavt antal remiser i forhold til holdets tre første kampe. Gevinsterne blev hjembragt af Niels Danstrup, Frode Søby, Jan Rewitz og reserven Per Hansen. Nina Høiberg, Per Holst og Antonio Clerico tabte, mens kun holdlederen Jan Becher holdt stilen og spillede remis. Alt i alt et ganske rimeligt resultat, som kampen forløb. Jan Rewitz har stadig maksimum score, nu på 4 points.

Runde 3: Ribe - Nordre II af Jan Becher

Andetholdet i førerposition!
I tredje runde vandt andetholdet 5,5 - 2,5 over Ribe, og vi fører nu 3. division gruppe 4 på flere matchpoint end Ringkøbing. Sejren i Ribe kunne godt værre blevet lidt større, men blev ellers opnået på samme måde som de to foregående. Det vil sige få gevinster, mange remiser og ingen tabspartier. Denne gang blev det til hele tre sejre, til Antonio Clerico, Poul Frausing og Jan Rewitz. Sidstnævnte er holdets suveræne topscorer med tre sejre ude af tre mulige. Holdet har nu en samlet score på 6 sejre og 18 remiser…

Runde 1: Skolerne II - Nordre II og
Runde 2: Nordre II - Evans
af Jan Becher

Anden runde bød på endnu en smal sejr til andetholdet i tredje division gruppe 4. Denne gang smallest mulig over Evans, nemlig syv remiser og en gevinst på ottendebræt til Jan Rewitz. Undervejs var der udsigt til både en ekstra gevinst og et tab, til hhv. Per Holst og Antonio Clerico, men begge partier ebbede ud i remis. Samlet blev det et ganske rimeligt resultat af dagens partier. Holdet oplevede lidt dramatik, da vores førstebræt Nina Høiberg halvanden time før starten blev indsat som reserve på førsteholdet. Heldigvis indtrådte Michael Poulsen med samme korte varsel som reserve på fjerdebræt.

I første runde vandt vi også smalt og uden nederlag, nemlig med seks remiser og gevinst på syvende og ottendebræt til Frode Søby og igen Jan Rewitz. Også her var der længe udsigt til endnu en gevinst og et tab, og denne gang igen til Antonio Clerico og Per Holst, men i de omvendte roller i forhold til anden runde. 

Sammenlagt har andetholdet lagt meget fredeligt, måske lidt for fredeligt, fra start. Det er langt fra sikkert at små 'retfærdige' sejre rækker til mere end en ærefuld placering som nummer to - en placering, som vi i årenes løb nærmest har tiltaget os patent på!

Skolerne II Nordre II 3-5
Micheal Tettinek - Nina Høiberg remis
Andreas Hagen - Niels Danstrup remis
Kim Hjort Poulsen - Per Holst remis
Niels Chr. Christensen - Antonio Clerico remis
Jesper Mygind - Jan Becher remis
Thomas Riis Pedersen - Poul Frausing remis
Peter Friis - Frode Søby 0-1
Jesper Vauvert - Jan Rewitz 0-1

 

Nordre II Evans 4½-3-½
Niels Danstrup - Preben Sørensen remis
Per Holst - Jørgen Aaskov remis
Antonio Clerico - Peder Madsen remis
Michael Poulsen - Knud Lysdal remis
Jan Becher - Kim Fuglsang remis
Poul Frausing - Zijad Campara remis
Frode Søby - Chr. M. Hansen remis
Jan Rewitz - Chr. Dahl 1-0

 

 
     
  Nordre Web Nyt er designet og vedligeholdt af Mads Borup. Sidst opdateret 18. marts 2006